Kamer van Swietenstraat 12 C

Kamer:

Kamer te huur op de begane grond van circa 22 m2. Je krijg van ons een eigen koelkast voor op je kamer. Je deelt met zes andere studenten de woonkamer/keuken, badkamer/douches en toiletten/wasdroger/wasmachine en de binnenplaats/patio (begane grond) of dakterras en balkon op 4e verdieping)

De gezamenlijke keuken is voorzien van vaatwasser/ combi oven / spoelbak / inductie fornuis / koelkast. In de gezamenlijke ruimtes worden de vloeren en de badkamer wekelijks schoongemaakt door een schoonmaakbedrijf.

Gezien de samenstelling van groep gaat de voorkeur naar een man welke Nederlands sprekend is.

Voorwaarde is dat je studerend bent aan een school of universiteit.

Algemeen:

Het appartementen complex is gelegen aan de rand van het centrum nabij het station. In de kelder van het gebouw is een fietsenstalling aanwezig. Lopend bent u vanaf het appartementen complex binnen vijf minuten in het centrum.

Servicekosten omvatten:

Energie, water, glasbewassing buitenramen (4x per jaar), schoonmaak algemene ruimten (1x per week), Huismeesterschap, groenonderhoud, onderhoud parkeerterrein, afschrijving stofferingen (pvc-vloer, binnenschilderwerk, gordijnen, basisverlichting), bijdrage kosten waterontharder, + internet en tv signaal.

Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Huur is 430 inclusief service kosten

Status
: beschikbaar
Type
: studentenkamer
Oppervlakte
: 22 m2 circa m2
Huurprijs
: € 430,- per maand
Beschikbaar
: 1 december
Direct bellen
: 058 2802480
Ga door naar Ruiterskwartier 115 E

Ruiterskwartier 115 E / Leeuwarden
Huurprijs €790 inclusief servicekosten ,- P MND

Bekijk Ruiterskwartier 115 E